CHI-SILKKISUORISTUS

CHI-silkkisuoristuksella voi muuttaa yhdellä käsittelyllä takkuisen, kiillottoman ja huokoisen hiuksen terveeksi, sileäksi, kiiltäväksi ja hyväkuntoiseksi. Itsepäiset ja hankalasti hallittavat hiukset saadaan CHI-käsittelyllä helposti kontrolloitaviksi. Vanhat permanentit voidaan poistaa ja samalla korjata hiuksen rakennetta ja kiiltoa. Luonnonkiharoiden suoristukseen täysin ylivoimainen käsittely, suoristaa jopa afrokiharat. 

Kyseessä on pysyvä käsittely, joka ei varsinaisesti lähde hiuksista pois kuin kasvattamalla. Luonnonkiharat hiukset kuitenkin kasvavat edelleen kiharaa, joten käsittely olisi hyvä uusia n. 6 - 12 kuukauden välein. Hinta riippuu käsittelyyn käytetystä ajasta ja sisältää 65 € hoitotuotepaketin.

KERATIINIHOITO

Antaa hallittavuutta vastustuskykyisiin ja kurittomiin hiuksiin.Pehmentää kiharoita ja siloittaa hiusrakennetta.Lyhentää merkittävästi päivittäistä muotoiluaikaa.

Käsittely kestää hiuksissa jopa viisi kuukautta, ei kuluta hiusta, vaan hoitaa sitä. Kotihoitotuotteet tukevat   hoidon vaikutusta ja lisäävät sen kestoa.

SILKINSILEÄT HIUKSET JOPA VIISI KUUKAUTTA!


HOIDON YHTEYDESSÄ KOTIHOITOTUOTTEET -20%